|
Zaświadczenie zdobycia kwalifikacji Audytora wewnętrznego |
|
|
|
Dyplom ukończenia studiów podyplomowych "Zarządzanie jakością w przemyśle żywnościowym" |
|
Certyfikat Asystenta Systemu Zarządzania Jakością |
|
|
|
Zaświadczenie ukończenia przeszkolenia w Wojewódzkiej Stacji Sanitarno Epidemiologicznej |
|
Zaświadczenie posiadania uprawnień do wykonywania zabiegów DDD |
|
|
|
Zaświadczenie ukończenia kursu organizowanego przez PSPDDD |
|
Świadectwo ukończenia szkolenia dotyczącego stosowania preparatów I i II kl. toksyczności |
|
|
|
Świadectwo ukończenia kursu specjalistycznego II stopnia z zakresu dezynsekcji |
|
Certyfikat ukończenia specjalistycznego szkolenia II stopnia z zakresu deratyzacji |
|
|
|
Certyfikat uczestnictwa w specjalistycznym szkoleniu w zakresie wdrażania systemu HACCP |
|
Zaświadczenie ukończenia kursu "Dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja a HACCP" |
|
|
|
Certyfikat uczestnictwa w warsztatach "IPM - Integrowane zwalczanie szkodników" |
|
Zaświadczenie ukończenia szkolenia na temat proekologicznych metod ochrony kasztanowców |